Set Berpantang dan Menyusu Lengkap

Program "Breastfeeding" Terbaik untuk Ibu dan "Milkbooster" untuk Bayi.

Set Collagen Powder

Nampak Lebih Mudah Remaja - Mengurangkan Kedutan dan Liang Roma.

Sumber Tenaga dan Kalsium

Mengubati Migraine dan Membekalkan Tenaga untuk Program Kurus yang Mudah.

Ramai Telah HAMIL Dengan Shaklee

Ingin Cepat Hamil? Sertai Program Kesuburan Shaklee Selamat dan Natural.

Vitamin C Terbaik

Anti oksidan semulajadi untuk tubuh penting untuk tulang, gusi dan gigi.

Friday, 27 January 2017

Belajar Bisnes Online Shaklee Sampai Kaya Dan Berjaya

Assalamualaikum wbt...
.
Hi uolls,
.
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi untuk semua nikmat dan rahmat dariNya..
.
Lama Nadia menyepi dari berblogkan..haha..2, 3 hari tu rasa dah lama sangatt taw.. sorry taw uolls, Nadia bizi sikit mengaturkan urusan harian..πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Actually Nadia nak share dengan uolls, yang target yang Nadia tetapkan untuk bulan Januari 2017 ni, Alhamdulillah dah TERCAPAI..πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Antara target Nadia ialah:
.
🌹nak rank up SUPERVISOR dalam bisnes Shaklee
🌹nak achieve bonus bisnes 4 angka..
.
Alhamdulillah..pada 23hb yang lepas Nadia dah berjaya rank up ke SUPERVISOR dan setakat semalam bonus updated Nadia dah capai RM2XXX..Alhamdulillah..
.
Perniagaan ni tak mudah untuk Nadia yang totally zero mengenai bisnes..memanglah Nadia pernah study bisnes dulu tapiii teori dan praktikal tak sama uolls..πŸ˜…
.
Tapi Nadia yakin walaupun start at zero, Nadia boleh jadi hero untuk bisnes ni..insyaAllah, Nadia target nak achieve rank tertinggi dalam Shaklee iaitu master coordinator by next year..dan yang paling penting Nadia nak buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA! πŸ’ͺ🏻
.
Biarlah bisnes Shaklee ni jadi my lifetime bisnes..yang akan jadi jambatan kepada kejayaan di akhirat nanti..
.
Kalau uolls nak tahu, Nadia mengambil masa 5 bulan untuk rank up as supervisor ni..kalau Nadia boleh, uolls mesti lagi boleh kan..
.
Sekarang Nadia nak open kepada 5 orang sahaja yang nak join Shaklee Majestic Team dan buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA..whatsapp Nadia sekarang taw..😘
.
Nadia Yahya
016-2770353
Founder Shaklee Majestic Team

Monday, 23 January 2017

Vivix Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia


 [VIVIX DI IKTIRAF SUPER EXCELLENT BRAND]

"Orang kata kalau nak tahu madu asli ke tidak, gi letak kat freezer (bahagian beku). Kalau beku, maksudnya ada campuran gula.

Cuba korang test letak Vivix kat bahagian sejuk beku. Tengok sendiri apa hasilnya,
Dulu,mula-mula saya dapat tahu tentang ujikaji ni, saya rasa macam..hmm.. betul ke Vivix tak beku .. Okey, saya pun test.

Amazing. Vivix memang tak beku walau berjam-jam dalam freezer. Malah lagi sedap rasanya.

Nak taknak, saya kena akui kehebatan Vivix. Rumusan dari 4 bahan ekslusif anggur muscadine, purple carrot, Europian elderberry, polyganum cuspidatum.Vivix juga turut di iktiraf sebagai Super Excellent Brand dari Books Of Record.

Jadi kalau google testimoni Vivix, berjuta testimoni yang best-best. Dari sekecil-kecil masalah kesihatan, sampai lah ke penyakit kronik. Alhamdulillah dgn izinNya


Dalam kajian pakar pemakanan dan perubatan, setakat hari ini Vivix adalah Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia jimat beribu-ribu ringgit dan dapat menyelamatkan nyawa kerana pesakit semakin sihat dan menikmati gaya hidup yang lebih baik dari sebelum ini.

Cepat2 tau, sebab anytime boleh licin! .

Konsultasi percuma!

Ini lah antara punca VIVIX antara produk laku keras!!

Bagaimana Vivix Shaklee boleh membantu mengawal penyakit diabetes?

Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin

Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh.

Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. πŸ‡Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman.

Promosi vivix bulan ni
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1

Your Beauty and Health Expert
016-2770353
Nurul Nadia Yahya

\


Saturday, 21 January 2017

Bagaimana Nak Jadi Cantik Cara Natural

 

REBUTAN RAMAI YANG NAK CANTIK .
.
.
SET CANTIK SHAKLEE PAKAR merawat KULIT . set ini membantu merawat masalah kulit JERAWAT, JERAGAT, KUSAM, KERING dan masalah kulit lain lagi dari dalam . .
.
.
1. ESP ( 3 bulan ) .
- membantu menghilangkan parut hitam dan berlubang, memberi rasa kenyang sesuai untuk yang jaga badan TAK NAK GEMUK
.
.
2. Vitamin c ( 6 bulan ) .
- menseratakan tona kulit jadi kulit lebih cerah, atasi masalah kulit berminyak, kulit lebih halus dan meningkatkan imunisasi badan
.
.
3. Vitamin E ( 4 bulan ) .
- menghilangkan blackhead dan whitehead, memudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kering dan wajah lebih glowing
.
Baiki dan Betulkan yang dalam baru BERSERI BERTAMBAH KONFIDENT ☺.
.
.
Your Beauty and Health Consultation
Nurul Nadia Yahya
016-2770353





Friday, 20 January 2017

Makanan Punca Anak Sihat dan Bijak, Tanpanya Anak Akan Kurang Zat


.
Assalamualaikum semua..
.
Setiap ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak kan..samalah macam Nadia, mesti nak bagi yang terbaik untuk anak-anak..☺
.
2, 3 hari ni bila Nadia scroll facebook, nampak ramai jugak kawan2 yang update anak tak sihat ada yang sampai kena warded.. Allahu, tak sanggup rasanya tengok anak-anak yang kecil dicucuk jarum atau ambil darah, utk test....😭😭
.
Sesungguhnya semua ini ujian dari Allah swt pada hamba-hamba yang dikasihinya... semoga semua kawan Nadia ni tabah menghadapi ujian ni..πŸ’ͺ🏻
.
Teringat Nadia kata-kata ustaz dulu.. "apabila kita sakit, baru lah kita hargai waktu kita sihat"... sebagai manusia.. Nadia hanya ada doa dan usaha.. yang lain Nadia serahkan pada Allah kerana perancangan Allah lah yang terbaik untuk Nadia dan keluarga...

Bila berusaha, Nadia mohon sangat agar dimurahkan rezeki untuk Nadia dan suami beri yang terbaik pada family.. ye lah, anak ni kan amanah Allah yang terbesar.
.
Bagi mereka benda yang elok-elok, yang sihat.. sebab Nadia tak pasti dalam makanan yang Nadia bekalkan pada anak-anak tu, cukup ke tidak nutrisi nye, Alhamdulillah Nadia dapat guna dan beri supplement yang terbaik pada anak-anak Nadia..
.
Hasil konsisten berikan supplement memang Nadia nampak hasilnya dlm 2-3 kali guna.. Alhamdulillah, syukur... Ayra Sofia sehingga ke hari ni tak pernah lagi tidak sihat yang teruk.. Aqil Harith pulak, sejak konsisten bagi supplement pada dia, dia tak ada lagi diserang demam, selsema, batuk dengan mudah..
.
Alhamdulillahhh Alhamdulillah.. terima kasih ya Allah, Engkau lorongkan hati ku untuk mencuba supplement yang terbaik ini..
.
Kawan-kawan yang nak juga cuba, meh whatsapp Nadia..Nadia share dengan uolls apa yang sesuai..
.
Your trusted SID
Nadia 016-2770353



Thursday, 19 January 2017

Promosi Vivix 2017 Tinggal 11 Hari Saja Lagi

Sedang mencari harga yang menarik untuk Vivix Shaklee? Yes! Bulan ini kami di KedaiVitaminKL sedang mengadakan promosi untuk mereka yang ingin mencuba atau pengguna tegar Vivix Shaklee di Malaysia. Iye.. betul, anda tidak silap baca. Mulai 1 Januari sampai 31 Januari 2017 Vivix Shaklee di jual pada harga promosi RM403.00 Sebotol dan ia hanya untuk bulan ini sahaja.

Lekas! Sebelum Stok kami di sambar HABIS, TEMPOH promosi tinggal 11 hari sahaja lagi!


Siapakah Yang Harus Mengambil Vivix Shaklee?

Oleh kerana Vivix berada didalan kumpulan makanan Polifenol iaitu kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Minuman kesihatan ini boleh di ambil semasa sihat dan ia juga mampu membaik pulih sel-sel rosak akibat penyakit jantung, darah tinggi, diabetes, kencing manis, strok, angin ahmar, alzheimer mahupun SLE – auto immune.

Selain dari penyakit diatas, ia juga amat sesuai untuk pesakit kanser.

Kenapa ?

Kerana bahan utama Vivix Shaklee merupakan Anggur Muscadine yang mengandungi asid ellagik berkepekatan tinggi yang mampu menghentikan proses kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria yang terjadi didalam tubuh manusia. Oleh kerana Vivix Shaklee ini megandungi anti oksidan yang tinggi ia TIDAK sesuai di ambil oleh penguna yang sedang hamil.

Minuman kesihatan Vivix juga mampu membaiki sel-sel tubuh pesakit yang mempunyai masalah seperti keradangan, sakit otot dan asma. Malah ia turut membantu anda yang ingin lebih subur serta mengurangkan berat badan.

nak tahu apa lagi Vivix mampu buat untuk anda?

Hubungi hotline number kami... 

016-2770353
Your beauty Health Consultant
Nadia Yahya

 


Wednesday, 18 January 2017

Pengedar Shaklee Klang, Bukit Tinggi Klang, Port Klang, Pulau Indah, Pandamaran, Bukit Puteri Klang, Meru, Kapar, Pandamar, Johan Setia, Sijangkang, Teluk Panglima Garang

PENGUMUMAN! STOK SHAKLEE READY FOR DELIVERY AREA :

Pengedar Shaklee Klang,  Bukit Tinggi Klang,  Port Klang,  Pulau Indah,  Pandamaran, Bukit Puteri Klang, Meru, Kapar, Pandamar,  Johan Setia,  Sijangkang,  Teluk Panglima Garang

Assalamualaikum,

Nadia nak share satu berita gembira pada customer kesayangan semua.. bermula hari ini Nadia sediakan servis COD di bukit tinggi klang...

Alhamdulilllah.. dengan izinnya, dapat juga Nadia peruntukkan sebahagian stok untuk memudahkan customer Shaklee Klang memperolehi produk. Tak perlu lagi susah-susah menunggu pos 2-3 hari kan...

Yang TERBAIKNYA service Nadia ni FREE taw dan servis FREE ini eksklusif untuk mereka yang berada di lokasi seperti Bukit Tinggi, Port Klang, Johan Setia, Telok Panglima Garang, Telok Gong dan Pulau Indah dan kawasan sekitarnya.

MACAM MANA DENGAN AREA SELAIN DARI KLANG?

Lokasi lain akan di pertimbangkan pada masa akan datang... InshaaAllah lebih banyak lokasi kawasan penghantaran percuma dari masa ke semasa mengikut permintaan.

Buat masa ini, servis COD pada area (Lembah Klang) berjalan seperti biasa... sedikit caj untuk cover kos toll dan minyak yang sentiasa berubah-ubah... dan menariknya.. Nadia plan nak buat konsep pool order... kos ini berubah-ubah mengikut bilangan order pada kawasan tersebut.. lagi banyak order pada area awak..., kita akan bagi diskuan sikit.. better kan.. lagi banyak order lagi murah.. hehehe...




Di atas ni adalah Vitamin Rack Nadia yang baru.. dekat seminggu juga tunggu almari putih ni nak sampai.. hahaa.. tapi tak pe.. hasilnya berbaloi... putih memang pilihan di hati kan..

BAGAIMANA DENGAN CUSTOMER LUAR DARI LEMBAH KLANG?

Bagi sahabat-sahabat yang yang menetap luar kawasan Klang, jangan risau kerana Nadia juga turut menyediakan penghantaran vitamin Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Kos penghantaran pos hanya RM10 (WM) dan RM20 (EM) sahaja.









Tuesday, 10 January 2017

11 CARA TERBAIK HINDARI SAKIT KENCING MANIS PADA TAHUN 2017

11 CARA TERBAIK HINDARI SAKIT KENCING MANIS PADA TAHUN 2017

Oleh kerana ramai diantara kita ni.. cukup malas nak makan ubat, Hari ni Nadia nak share 11 tip ringkas untuk elak kencing manis, semoga artikel ni dpt tolong kawan-kawan untuk jadi lebih sihat InshaaAllah.

1. Kenali Penyakit Kencing Manis

Sebelum kita mula langkah berjaga-jaga... adalah satu yg baik jika kita tahu apakah sebenarnya penyakit kencing manis. Bagaimana ia boleh berlaku... dan apakah tanda-tanda awal... Setelah kita tahu apakah puncanyaaa dan bagaiman ia berlaku, tibalah waktunya kita melakukan terapi pencegahan.

2. Kurangkan Bahagian makanan

Mengurangkan jumlah makanan adalah satu cara terbaik untuk menghidari kencing manis. Ikut sunnah nabi, berhenti sebelum kenyang adalah amalan yang terbaik.

3. Bersenam, kemas rumah atau menari

Bagi mereka yang boleh peruntukkan masa untuk bersenam atau menari, tahniah! anda adalah golongan yang tidak berisiko untuk menghidapi kencing manis.

Tetapi yg super busy mommy mcm Nadia ni kene juga kurang-kurang lakukan aktiviti pecah peluh sebagai contoh mengemas rumah kurang-kurang 30 minit sehari. Bersenam adalah satu cara untuk menjaga peningkatan gula dalam darah dan mengekalkan keadaan normal tubuh.

4. Turunkan Berat Badan

Apabila berat badan berlebihan, ia mendatangkan risiko lebih besar untuk kencing manis. Biasaannya kencing manis tidak berlaku kepada orang yang kurus dan berat badan normal. Jadi jom kite kurus!

5. Sarapan Wajib di Ambil

Adakah anda seorang yang tidak lalu makan pada waktu pagi? Untuk menghindari diri dari penyakit kencing manis, di galakkan untuk TIDAK "SKIP" breakfast setiap hari. SARAPAN PAGI  akan mengawal nafsu makan dan juga membantu dalam pengambilan kalori yang diperlukan badan.


6. Jauhi Makanan yang Berlemak

Makanan segera kebiasaanya megandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Ia mengakibatkan peningkatan kadar gula dalam darah. Oleh itu jangan ambil makanan segera. Selain meninggikan risiko untuk kencing manis, makanan berlemak juga akan membuatkan saluran jantung kita tersumbat.

7. Jauhi Minuman Bergas

Minuman bergas adalah minuman ringan yang di sepakati oleh pengamal perubatan diantara penyebab kencing manis. Jadi jauhi minuman bergas.

8. Ambil Multivitamin Pengganti Sayuran

Apabila memasak, nutrisi dalam sayuran mungkin rosak dan hilang sebeum tubuh kita dapat menghadamnya. Oleh itu pengambilan Multivitamin seperti Vita-Lea dapat mengurangkan risiko kencing manis. Ia juga di sepakati adalah satu cara untuk mencegah kencing manis dan disamping dapat menggantikan segala nutrisi yang hilang dalam makanan yang kita masak.

9. Kawal Tekanan

Stress adalah satu keadaan yang bakal di hadapi oleh semua orang. Mustahil kita dapat jauhi atau hindari stress, kerana tekanan ini boleh berada dimana-mana dan setiap orang akan mengalaminya.

Sebagai contoh, jika anda memegang segelas air kosong selama 20 saat adakah ia ringan? Bagaimana jika anda memegangnya selama 15minit adakah ia semakin ringan? Bagaimana jika anda memegangnya selama 2 jam dan lebih? Anda mula merasakan kesakian pada tangan dan lengan.

Samalah dengan tekanan, jika anda berfikir tentangnya selama 20 saat, ia sangat ringan.. jika anda memikirkannya selama 2 jam dan lebih.. anda mula tertekan dan mengalami kemurungan.
Jadi jangan fikir, teruskan hidup dan anggap segala masalah hidup sebagai satu warna warni kehidupan. Hadapi segalanya dengan redha, ingatlah, Allah kan ada...

10. Cari Tidur yang berkualiti

Tidur yang banyak bukan bermakna tidur itu berkualiti. Satu fakta menarik yang Nadia nak kongsi adalah, tidur pada jam 9 malam hingga jam 3 pagi atau 5 pagi adalah jarak tidur yang berkualiti. Jika anda tidur pada waktu selain darinya, tidur anda berkemungkinan tidak nyeyak malah akan menghilangkan tenaga. Sebab itu apabila anda bangun pagi, anda merasakan badan sakit-sakit. Sedangkan anda telah tidur dengan banyak.

Jadi carilah tidur yang berkualiti, bukan kuantiti tidur yang kita cari.

11. Mencegah pembentukan protien AGE
Protien AGE (advance glycation end products) terhasil dari protien dan gula berlebihan dalam badan. Ambil minuman anggur merah seperti Vivix akan memperlahankan pembentukan protien AGE dan ia juga adalah satu mekanisma anti-penuaan.

Inilah 11 cara terbaik untuk menghidari sakit kencing manis. Anda mampu untuk mengubahnya.

Boleh klik >> untuk testimoni BERHENTI MEROKOK https://goo.gl/8txx29
Boleh klik >> UNTUK TESTIMONI PESAKIT KANSER PARU PARU SEMBUH https://goo.gl/YX5ZAE

====================
PROMO "COMBO SPECIAL"
====================

>> NAK DISKAUN + COD FREE?
(NOTA: ISTIMEWA "EARLY BIRD" untuk 200 org terawal sahaja)
~ Special Delivery URGENT 24 JAM juga di sediakan.

====================
MACAM MANA NAK ORDER?
====================

WHATSAPP <SALEVIVIX> KE +6016-2770353
WHATSAPP <SALEVIVIX> KE +6016-2770353
WHATSAPP <SALEVIVIX> KE +6016-2770353

P/S : "LIKE" , tag @rakan2 dan SHARE tips ni jika anda rasamembantu kawan2 FB anda yg suka makan manis... yg BERTUAH akan dapat Pills Box ekskusif dari Shaklee Majestic secara PERCUMA
semoga di permudahkan urusan kita semua

Friday, 6 January 2017

Pesakit Kanser Sembuh Kerana Minum Jus Anggur

TOLONG VIRALKAN! KISAH PESAKIT KANSER SEMBUH KERANA MINUM JUS ANGGUR MERAH!




Memang gempar satu Malaya! Hari ini ramai yang masih tidak tahu masalah kesihatan kronik seperti kanser, diabetis dan jantung boleh di atasi dengan formula Jus anggur merah muscadine atau terkenal dengan nama Vivix ni. Bukan saja sedap di minum, jus ini mengandungi FITONUTRIEN PROPRIETARI dari anggur merah  yang  terbukti 10x lebih efektif dari hanya resveratol semata-mata.

Macam-macam testimoni customer yang dah gunakan vivix, bukan setakat rawat kanser, jantung atau diabetis... sesiapa yang minum jus ni dalam seminggu akan merasa  kulit muka mula tegang dan rasa lebih muda sebab keduta halus di muka mula hilang!. Sebab itu lah pengguna tegar Vivix tetap setia dengannya kerana jus campuran botani ni boleh melambatkan penuaan dan sekaligus nampak awet muda.

Mesti korang ada soalan begini kan..

BOLEH KE SAYA NAK MINUM JUS UNTUK PENYAKIT KANSER DAN JANTUNG SAHAJA, TAK NAK MUDA LAGI?

Jawapan :
Minta maaf pada tuan dan puan, jika anda minum Jus Vivix untuk suatu tempoh yang panjang, anda tidak akan lagi nampak tua dan menunggu mereput. Itu kami tak dapat nak halang. Tetapi jika anda menunggu diri dan tubuh anda mereput, adalah di cadangkan tidak langsung mengambil Vivix sebagai supplemen dalam kehidupan anda.

Betul, tuan-tuan.

saya mengatakan perkara yang benar dan jelas lagi statment saya. Anda TIDAK akan rugi apa-apa bila anda tidak meminum Jus Vivix. Tetapi anda akan merasa rugi yang amat sangat bila anda mencuba Vivix, sebab rugi tak ambil Vivix dari dulu lagi.. kalau tidak dah tentu wajah saya macam Rita Rudaini.

Betul ke kak Rita Rudaini ambil Vivix?

BUKAN Kak Rita je.. ramai lagi artis - artis tempatan dan World yang ambil Vivix.. sebab ni la cara paling sempoi nak awet muda secara Natural. ingat tu.. Natural taw... produk anti-aging dekat pasaran kita ni berlambak.. tapi bukan semua selamat untuk kita guna.

Bila kita nak pilih makanan tambahan ni, pastikan yang produk supplemen itu dari bahan semula jadi (natural) dan bukan dari bahan sintetik.

macam mana tu? faham ke tak ni?

Alright.. sambung baca..

Pernah dengar nama Law Chu Hian?

Tak pernah dengar? Alright.. baca dulu kisah ni..

Nama Law Chu Hian tidak asing lagi pada rakan-rakan di NTV7. Beliau pernah berkhidmat sebagai pembaca berita Edisi Siasat di NTV7 beberapa tahun dulu. Kini beliau sudah lama berhenti berkhidmat di NTV7 setelah disahkan mengidap kanser paru-paru suatu ketika dahulu.

Teringat saya satu petikan dari blog tentang pengakuan berani MATI beliau ;

"Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya. Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser.

Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Kompleks Shaklee), dan tidak ada bawang.

Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan.

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan baru-baru ini saya. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk   temujajnji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan.

Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?” Dan jawapan saya sentiasa,” Semua! ” Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan – Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sekali lagi, saya berterima kasih kepada Dr Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka memberi saya sepanjang hidup saya. “- Master Law Chu Hian

Hari ini beliau telah sembuh daripada kanser sepenuhnya, dan hari ini ramai yang bertanya bagaimana beliau boleh pulih. Jawapannya hanya lah Shaklee. Dari minggu ke minggu, bulan ke bulan, orang-orang di sekeliling beliau dapat banyak manfaat dari pengalaman beliau dan amalan harian dalam penjagaan kesihatan ini.

Mula minat dengan jus Vivix ni?

Ada banyak benefit anggur ni sebenarnya, ramai yang tak tahu, tapi kalau nak cerita satu-satu dekat FB ni, memang berjela-jela panjangnya. Apa kata call je Hotline kite ni.. 016-2770353 dan bercakap dengan consultant kesihatan dan pegedar Shaklee yang sah. Ceritakan apa masalah yang awak hadapi, InsyaaAllah dia akan guide dan share tip penting untuk atasi masalah kesihatan awak ni.

Ade penyakit selain dari kanser?

Jus Vivix ni sesuai "giler" untuk orang yang ada masalah kesihatan seperti jantung, ketumbuhan otak, kurang sistem imun, masalah sendi dan jus ini akan beri perlindungan ANTIOKSIDAN pada tubuh kita.

Tempah sekarang, jangan berlengah... Kenapa harus tunggu untuk kejayaan anda?

Bila lagi anda nak berjaya di dunia dan akhirat? Bila dah sihat, waktu lapang yang Allah beri jangan lupa terus istiqomah dalam amalan bermunajat kepada pencipta kita.

SATU BERITA KURANG BAIK...

Untuk promosi Vivix kali ini, kami di Shaklee Majestic Familia sedaya upaya berusaha untuk  menyediakan stok yang banyak untuk semua pesakit yang membaca. Tetapi stok kami masih KEKAL terhad.

Sementara anda membaca ini, berkemungkinan kami sedang packing Vivix untuk di serahkan secara COD pada pemilik baru. Kenapa kami banyak menjual Vivix? Sebab kami jual secara COD. Ramai sangat customer yang lebih prefer COD berbanding POS. Sebenarnya kami juga tidak gemar POS melainkan untuk customer yang jauh dari wilayah servis kami.

Stok Vivix SANGAT TERHAD!
Stok Vivix SANGAT TERHAD!
Stok Vivix SANGAT TERHAD!

Jangan tunggu sampai stok kami habis.. Nak restok juga ambil masa sampai 48JAM.. sedangkan anda boleh dapat VIVIx ni dalam 3-4 JAM sahaja.

Kenapa perlu tunggu bila kami nak restok balik? Baik beli sementara kami ade stok ni.

Kami sedang memudahkan anda, cepat-cepat GRAB peluang ni!

Ada 3 pakej promosi untuk mereka yang pertama kali atau pengguna tegar Vivix Shaklee. Sila klik link ni :

goo.gl/hsvwVC
goo.gl/hsvwVC
goo.gl/hsvwVC

AMARAN : Setiap tawaran ini hanya aktif untuk bulan januari sahaja. Harga boleh berubah mengikut kesesuaian. Kami juga menyediakan servis penghantaran 24JAM ke kawasan utama lembah klang dengan caj termampu oleh semua orang. Hubungi talian HOLINE ini 019-2559377 untuk kaedah dan cara pembayaran yang tepat untuk membeli.

Sila rujuk blog kedaivitaminkl.blogspot.my untuk senarai lokasi penghantaran 24 JAM.

Ooopss.. NANTI DULU...

Nak dapat banyak tip petua kesihatan dan kecantikan dari kami?

follow Instagram kami

goo.gl/JXU796
goo.gl/JXU796
goo.gl/JXU796

Like Fb page ini dan kongsikan.

Jangan peram mesej ni dekat laptop korang. Buat amal sikit, semoga ada kawan-kawan yang sakit, tapi malu nak bercerita dapat hadam mesej ni dan pulih dengan asbab membaca artikel yang anda share di TIMELINE masing-masing.

Belom habis lagi.. Nadia juga ada sediakan 100 hadiah misteri untuk setiap pembeli Vivix dalam bulan ni. Gilerr.. kami ni kedekut kot.. tapi bulan yang baik ni, kami sangat berbesar hati nak bagi "free gift" untuk korang.

Jadi cepat-capat.. sebelum semua Free Gift habis call

HOTLINE 016-2770353
Health Beauty Consultant
Shaklee Majestic by Nurul Nadia Yahya

p/s: Anda nak berniaga Online? Nak tahu mcm mana nak letupkan SALE yang suam-suam kuku?

Boleh je Hotline number 016-2770353 untuk talian hayat.