Tentang Kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 

Nama saya Nurul Nadia Yahya. Saya merupakan pengedar berdaftar produk Shaklee. 

Seorang wanita bekerjaya, ibu kepada sepasang cahaya mata, Aqil Harith dan Ayra Sofia.

Buat pertama kali, Nadia mengenali Shaklee pada tahun 2014 melalui bekas rakan sekerja dahulu. Pada waktu itu, Nadia menggunakan set berpantang tetapi belum terlintas untuk menjadi ahli Shaklee lagi. 

Sebelum lahir anak kedua, memang Nadia dah rancang untuk "consume" Set Berpantang + Menyusu selepas ini. Memang target Nadia kali ini untuk gunakan Shaklee secara konsisten, sebab sebelum ni tak berkesempatan nak istiqamah betul-betul.

Sebut pasal bisnes, bermulanya bisnes Nadia.Shaklee memang tidak dirancang. Dari seorang pengguna sampai jadi ahli dan hari ini menjadi satu perniagaan yang Nadia boleh wariskan suatu hari nanti.

"Buatlah perniagaan seihklas mungkin, bantu orang untuk sihat, ceria dan yakin seperti kita"


Alhamdulillah, memang Nadia tidak tahu langsung berniaga, tapi Nadia ada mentor dan coach yang supportive. 

Dari pemerhatian yang Nadia buat selama sebulan di Shaklee, rupa-rupanya... rata-rata join Shaklee ni hampir semuanya adalah pengguna Shaklee pada suatu masa dahulu.

Eh? Sama lah kita kan...

Yang paling best, kita dapat berkawan dengan orang-orang positif dan suka sangat nak sihat.  Bila mereka ni dah sihat, dapat pula insentif. Siapa tak nak kan... sambil guna produk, sembang-sembang healing effect Shaklee, dapat pula pegi melancong.

Eh! sape tak nak? Rugi BESAR laa...

Rupa-rupanya, Shaklee ni sebenarnya dah bermula sejak 60 tahun dulu. Shaklee diasaskan oleh Dr. Forrest C. Shaklee dengan misinya "Living in Harmony with Nature®" 

Eh! macam sama je misi kita kan...

Sejak itu Encik Shaklee terus menerus mencetuskan fenomena ke arah kehidupan yang lebih sihat dan bahagia.

Hari ini, Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Shaklee melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Shaklee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya. 

Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya. 

Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Semuanya telah di sediakan oleh syarikat. Platform ni memang sangat menarik untuk Nadia yang bekerja, mudah-mudahan Shaklee akan menjadi bisness for life Nadia (Seperti kata Uncle Roslan).

Dalam laman web KedaiVitaminKL ini, disini sebenarnya adalah satu "One Stop" info untuk Nadia refer apa-apa testimoni, kebaikan dan Shaklee Effect yang Nadia terima dari Master  dan rakan-rakan seperjuangan yang lain.

Bila Nadia kumpulkan bahan-bahan dan ilmu kesihatan disatu tempat, mudahlah Nadia nanti nak mencari apa-apa info yang berkaitan. TETAPI, dalam masa yang sama, Nadia berharap sangat jika anda yang membaca isi didalam blog KedaiVitaminKL ini dapat manfaat, sebab memang niat Nadia untuk share ape-ape sahaja ilmu tentang kesihatan yang nadia pelajari di Shaklee untuk di hebahkan pada semua orang. 

Bila dah ada ilmu, kita kena kongsi... Itu lah prinsip yang Nadia pegang sekarang ni.

Tetapi blog kesihatan ini bukan lah "one way communication" semata-mata, tuan atau puan boleh juga menghubungi Nadia ditalian 019-2559377 untuk sebarang pertanyaan atau belian produk. 

InshaaAllah Nadia akan consult semua orang sama rata dan moga-moga dengan usaha Nadia yang sedikit ini dapat membantu saudara dan saudari semua.

InshaaAllah gunakanlah Blog kesihatan sebaik mungkin. 

Semoga kita mendapat manfaat dari ilmu disini. InshaaAllah.


Oh! Sebelum terlupa.. nak tahu tak macam mana Nadia buat dalam tempoh 5 Bulan, pendapatan Nadia dah cecah 4 angka awak.. Nadia ada satu teknik yang boleh bantu awak-awak selesaikan hutang atau sekurang-kurangnya bantu kewangan keluarga... 

Kalau Nadia yang super Busy ni boleh buat.. Awak juga mesti mampu buat lebih baik dari Nadia. Siapa nak pendapatan sambilan 4 angka setiap bulan sila hubungi Nadia terus ke talian Hotline 019-2559377 untuk "business coaching" secara peribadi. 

nak tahu apakah kebaikan menjadi ahli Shaklee? sila klik link daftar ahli shaklee ini

Sekian terima kasih,
Assalamualaikum.










Your Trusted Shaklee ID: 1234207