Sunday, 23 April 2017

Rahsia Anak Sihat dan Bijak - Bahagian 2

Assalamualaikum wbt...

Part 2 ni Nadia akan kongsikan kisah Aqil Harith pula..


Ingat tak, dalam post sebelum ni Nadia cerita yang Aqil ni dulu kerap demam dan selsema..selain masalah dengan imunisasi, Aqil juga seorang picky eater taw..

Mak-mak kepada picky eater ni, memang stress sikit la kan..tiap hari memikir menu apa nak masak yang anak akan makan..kadang tu masak dah beria anak punya febret, dah siap masak, dia tak nak makan pulak..😂

Bila Nadia dah mula dapat positif effect dari produk Shaklee semasa tempoh berpantang, Nadia dan husband decide untuk cuba berikan makanan tambahan kepada Aqil Harith.

Matlamat utama ialah untuk meningkatkan selera makan beliau. So, kami decide untuk bagi Aqil cuba mealshake Shaklee..

Alhamdulillah

Produk Shaklee ni pon serasi dengan Aqil..apa yang kami harapkan, doakan iaitu untuk tingkatkan selera makan Aqil, Allah swt telah makbulkan..Alhamdulillah

Walaupun selera makan Aqil dah meningkat, kami masih teruskan beri mealshake pada Aqil..dan apa yang kami perasan, IMUNISASI Aqil dah bertambah kuat..

Mcm Kembar kan?


Sejak konsisten dengan Mealshake ni, Nadia ingat Aqil belum pernah diseran demam atau selsema lagi..

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Syukur Ya Allah..

InsyaAllah Nadia akan teruskan amal makanan tambahan Shaklee ini..

 klik Order!
 Klik Order!