Set Berpantang dan Menyusu Lengkap

Program "Breastfeeding" Terbaik untuk Ibu dan "Milkbooster" untuk Bayi.

Set Collagen Powder

Nampak Lebih Mudah Remaja - Mengurangkan Kedutan dan Liang Roma.

Sumber Tenaga dan Kalsium

Mengubati Migraine dan Membekalkan Tenaga untuk Program Kurus yang Mudah.

Ramai Telah HAMIL Dengan Shaklee

Ingin Cepat Hamil? Sertai Program Kesuburan Shaklee Selamat dan Natural.

Vitamin C Terbaik

Anti oksidan semulajadi untuk tubuh penting untuk tulang, gusi dan gigi.

Monday, 4 September 2017

Bisnes Coaching Cara Gerila untuk 10 Orang Pertama

Assalamualaikum wbt...

Apa khabar semua? Harapnya, semua sihat walafiat...

Sempena bulan double celebration ni, Nadia ada 1 lagi BERITA BAIK untuk semua..πŸ€—

Berita baiknya ialah, untuk bulan ini, Nadia nak ajak uolls semua untuk join ahli Shaklee.

Uolls, please jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ni...banyak sangat benefit yang awak semua boleh dapat bila menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee.

[KELEBIHAN JOIN SHAKLEE]

⏩ MESRA KELUARGA
Sebab apa mesra keluarga? Sebab semua peringkat umur sama ada kanak-kanak, orang tua, remaja, dewasa tak kira lelaki atau perempuan boleh consume Shaklee.

⏩ MODAL YANG SANGAT RENDAH
Dengan hanya bermodalkan RM 80.00, awak dah boleh join member Shaklee. Tak perlu keluar sehingga beribu ringgit untuk modal.

⏩ RISIKO HAMPIR KOSONG
Awak tak perlu risau sebab tak perlu keluar modal yang besar. Dengan bermodalkan RM80 ni jee dah boleh dapat pulangan 3-4-5-6 angka sebulan jika aktif menjadi pengedar.

⏩ FINANCIAL FREEDOM
Student, suri rumah, mereka yang nak buat part time pun boleh join dan ada ramai diantara mereka yang dah dapat 4-5-6 angka sebulan.

⏩ SISTEM ONLINE
Part ni best sebab dari sistem order sehingga bab pengeposan semua online! Just click-click jee Shaklee akan tolong poskan, ala2 dropship pon ada (bagi yang tak ada modal untuk buat stok).

⏩ RAMAI MENTOR HEBAT
Once you join team Nadia, anda akan di"guide" oleh MENTOR HEBAT. Kat sini lah mulanya semangat dan kejayaan.

⏩ PRODUK YANG TERBUKTI BERKESAN DAN SELAMAT
Shaklee diperbuat dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Tiada bahan pewarna dan bahan sintetik. Selamat digunakan seawal umur 1 tahun dan ke atas.

⏩ HARGA AHLI
Bila dah join member, mestilah awak dapat harga ahli. Biasanya harga ahli adalah diantara 15-20% jauh lebih murah daripada harga retail. Dan setiap kali ada PROMO tentunya awak yang tahu dahulu.

BERMINAT NAK JOIN?

Nadia mencari 10 orang yang betul-betul serius supaya senang Nadia nak bantu..

Nadia hanya buka kepada 10 orang yang terawal sahaja, supaya Nadia boleh fokus kepada anda sahaja!!!

JANGAN LEPASKAN PELUANG! Lekas hubungi Nadia..

Nadia
Founder Majestic Team
019-2559377



PROMOSI SEPTEMBER

Jangan ketinggalan uolls.. cepat-cepat grab promo best dari Shaklee untuk bulan ni..





Sunday, 3 September 2017

DOUBLE CELEBRATION

Assalamualaikum wbt...

Apa khabar semua? Sebelum terlewat, Nadia nak ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha kepada semua.. sama-sama la kita menghayati erti pengorbanan dalam segenap aspek kehidupan kita.

By the way, bulan SEPTEMBER sentiasa menjadi bulan istimewa untuk Nadia..seperti tajuk di atas, bulan ni Nadia ada double celebration..yang pertama ialah ulang tahun kelahiran Nadia pada 4 Sept dan kedua ialah ulang tahun perkahwinan yang ke 5 pada 28 Sept nanti.. of course sepanjang bulan ni, hati rasa berbunga-bunga je kan.. :) Dan goodnews nya, Nadia nak kongsikan kegembiraan Nadia ni dengan anda semua..

Nadia ada SOMETHING SPECIAL khas pada bulan ni saja.. Setiap pembelian RM149 ke atas akan terima 30 biji Vitamin C SR secara PERCUMA.

Nadia ada laaggi goodnews untuk uolls, tapi Nadia akan announce kemudian k..

Stay tuned..


Sunday, 23 April 2017

Rahsia Anak Sihat dan Bijak - Bahagian 2

Assalamualaikum wbt...

Part 2 ni Nadia akan kongsikan kisah Aqil Harith pula..


Ingat tak, dalam post sebelum ni Nadia cerita yang Aqil ni dulu kerap demam dan selsema..selain masalah dengan imunisasi, Aqil juga seorang picky eater taw..

Mak-mak kepada picky eater ni, memang stress sikit la kan..tiap hari memikir menu apa nak masak yang anak akan makan..kadang tu masak dah beria anak punya febret, dah siap masak, dia tak nak makan pulak..πŸ˜‚

Bila Nadia dah mula dapat positif effect dari produk Shaklee semasa tempoh berpantang, Nadia dan husband decide untuk cuba berikan makanan tambahan kepada Aqil Harith.

Matlamat utama ialah untuk meningkatkan selera makan beliau. So, kami decide untuk bagi Aqil cuba mealshake Shaklee..

Alhamdulillah

Produk Shaklee ni pon serasi dengan Aqil..apa yang kami harapkan, doakan iaitu untuk tingkatkan selera makan Aqil, Allah swt telah makbulkan..Alhamdulillah

Walaupun selera makan Aqil dah meningkat, kami masih teruskan beri mealshake pada Aqil..dan apa yang kami perasan, IMUNISASI Aqil dah bertambah kuat..

Mcm Kembar kan?


Sejak konsisten dengan Mealshake ni, Nadia ingat Aqil belum pernah diseran demam atau selsema lagi..

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Syukur Ya Allah..

InsyaAllah Nadia akan teruskan amal makanan tambahan Shaklee ini..

 klik Order!
 Klik Order!

Sunday, 16 April 2017

Kesan Cucuk Vitamin C


Kesan Cucuk Vitamin C ini bahaya wak...

Mengikut Doktor Amir Shah (seorang pakar kanser) pada kuliahnya tentang bahaya cucuk vitamin c ni di Masjid At Taqwa, Taman Bertam Indah tempoh hari. Kesan pengambilan vitamin C yang tidak teratur atau berlebihan MEMUDARATKAN taww... Jadi pada kawan-kawan Nadia yang nak cantik dengan cepat-cepat macam cucuk-cucuk tu... Berhati-hati...

Dr Amir Shah juga ada pesan, dos yg cukup sehari 1000 mg boleh mencantikkan dan melawan penyakit. Tapi lebih... boleh membawa padah dan kanser akan bercambah.. jadi pastikan vitamin-vitamin yang awak makan tu mendapat konsultasi yang betul dan jangan pakai agak-agak je ya..




Pada kawan-kawan yang nak cantik dan nak gebu tu, elok hubungi nadia cepat-cepat..

Sementara Nadia ade simpan stok banyak ni.. bila HQ dah habis, stok Nadia pon dah susut, sama-sama lah kita tunggu next shipment  ye..  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€”





Thursday, 6 April 2017

Rahsia Anak Sihat Dan Bijak


"Ayra ni kuat sikit dari abang Aqil dulu"

"Abang Aqil dulu, time umur macam Ayra ni, hidung tu tak pernah berhenti berair"

Kalau uolls nak tahu, itulah dialog mak mertua Nadia beberapa minggu lepas..

Dan apa yang mak mertua Nadia katakan tu, memang Nadia sendiri akui kebenarananya..πŸ˜…

Memang betul Aqil dulu waktu umur 7bulan sehingga  lah umur 2tahun dulu, kerap sangat demam dan selsema..pendek kata, hidung dia tak pernah berhenti berair (selsema)..

Berbeza dengan Ayra, alhamdulillah sejak lahir sehingga umurnya dah masuk 9bulan ni, tak pernah lagi kena serang demam atau selsema yang teruk..seingat Nadia Ayra pernah demam sekali je, tu pon sehari je..Alhamdulillah..

Uolls nak tahu apa yang Nadia amalkan dalam menjaga kesihatan Ayra?

Meh sini Nadia story panjang lebar...hehe

Memandangkan Ayra ni baby lagi dan masih menyusu susu ibu, Nadia la yang perlu menjaga dan mengambil pemakanan yang sihat..

Bagi Nadia, untuk amalkan pemakanan yang sihat tanpa junk food @ snack, agak sukar sebenarnya..thats why  Nadia decide untuk ambil makanan tambahan..dan semestinya pilihan Nadia ialah produk Shaklee...

Apa yang Nadia betul-betul amalkan ialah set berpantang Shaklee..Nadia start amalkan since berpantang dan masih amalkan sehingga sekarang..

Alhamdulillah dengan asbab penggunaan yang konsisten set berpantang ni, diyakini memang Nadia dan Ayra dapat #shakleeeffect yang positif.. setelah mengamalkannya alhamdulillah..

Awak nak tahu tak apa set yang Nadia amalkan?

Ok, kat bawah ni Nadia listkan secara detail item yang Nadia amalkan:

SET BERPANTANG SHAKLEE

1) ESP

⏩Untuk cepatkan luka cantum
⏩Untuk banyakkan susu badan
⏩Untuk berikan lebih tenaga, kawal selera makan but at the same time susu banyak
⏩Untuk cantikkan kulit (baby pun inshaaAllah gebu nnt sebab dpt khasiat drp susu badan)

2) VITALEA

⏩Untuk tambah darah, elakkan rasa pitam dan penat
⏩Untuk atasi migrain
⏩Untuk kecantikan keseluruhan kerana ia bertindak sebagai multivitamin.

3) VITAMIN C

⏩Untuk kuatkan imunisasi
⏩Untuk baik pulih luka
⏩Untuk cerahkan kulit secara  keseluruhan.

4) BCOMPLEX

⏩Untuk lancarkan perjalanan darah
⏩Untuk atasi stress dan  meroyan

5) ALFALFA

⏩Untuk milk booster
⏩Untuk buang angin dan lawas
⏩Untuk ketatkan miss V serta tegangkan payu dara.

6) OSTEMATRIX

⏩Untuk kuatkan tulang
⏩Untuk atasi sembelit / buasir
⏩Untuk elakkan sakit2 seluruh badan especially pinggang, belakang n tapak kaki.

*******

Nadia bersyukur sangat Allah bukakan pintu hati Nadia untuk mencuba produk Shaklee ni..

Alhamdulillah juga Allah berikan kesihatan yang baik kepada Ayra Sofia asbab produk Shaklee ni..

Nanti Nadia akan sambung kisah kesihatan Aqil Harith pula dalam RAHSIA ANAK SIHAT DAN BIJAK - Part 2...

Stay tuned..

Sambungan Part 2



Wednesday, 5 April 2017

Pengedar Shaklee


Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Putrajaya, Pengedar Shaklee Banting, Pengedar Shaklee Saujana Utama, Pengedar Shaklee Puchong, Pengedar Shaklee Seri Kembangan, Pengedar Shaklee Port Klang, Pengedar Shaklee Setia Alam, Pengedar Shaklee Jalan Kebun, Pengedar Shaklee Johan Setia, Pengedar Shaklee Si jangkang, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Kapar, Pengedar Shaklee Pulau Indah
"Anda sedang berada di kawasan Pengedar Sah Shaklee"


Pengedar Shaklee hari ini bukan lah kerja menjual produk kesihatan dan pembersih rumah semata-mata. Seorang Pengedar Bebas Shaklee (SID) sebenarnya adalah pengguna seperti anda. Selepas mengguna produk, kami berkongsi kebaikan dan seterusnya mendidik masyarakat agar sama-sama memperolehi manfaat kearah kehidupan yang lebih sihat.

Seperti insan-insan lain, kami juga mempunyai visi dalam membentuk sahsiah masyarakat, Pengedar Shaklee hari ini adalah individu positif yang berwawasan dan peka tentang lanskap masyarakat majmuk yang berbilang bangsa.

Walaupun ada orang yang berwajah putih, kuning, coklat dan hitam kami tetap berpegang teguh pada dasar dan prinsip syarikat yang menggalakkan Pengedar Shaklee itu berkongsi kebaikan produk makanan dan pembersihan rumah kepada sesiapa sahaja kerana terlalu banyak manfaat yang kita bakal perolehi apabila bersama menggunakan Shaklee.

Inilah sebabnya mengapa Pengedar Shaklee merupakan komuniti yang aktif. Kami terdiri daripada beribu-ribu individu profresional seperti doktor, pharmacist, akauntan, ahli sukan sehingglah mantan jurutera yang hari ini menjadi suri rumah dari pelbagai peringkat umur dan latar belakang pendidikan.

Mereka hari ini telah berjaya...

Oleh kerana kami sentiasa berkongsi, Pengedar Shaklee sentiasa bersemangat dan  berwawasan tinggi untuk menghasilkan kehidupan masyarakat yang lebih sihat agar dapat di warisi oleh generasi akan datang.

Oleh itu, di kesempatan ini, saya menjemput individu positif untuk menjadi pejuang amalan hidup sihat di samping memperolehi pendapatan bersih tanpa had bermula dari rm500 sehari atau rm70k-120k sebulan.

Bagaimana kami lakukan?

Di dalam bisnes Shaklee jika anda mahukan kejayaan, anda haruslah belajar dari mereka yang telah berjaya. Apabila anda menjadi Pengedar Shaklee bersama kami, anda akan di beri tiket VIP untuk mengakses "Secret Group" (Fb, Whatsapp & Telegram) yang tidak akan di perolehi oleh Group pengedar Shaklee yang lain.



Secret Group ini akan membantu anda dalam setiap perkara yang anda perlu tahu dalam bisnes Shaklee. Dari masa kesemasa anda akan mendapati betapa Mudahnya Menjemput Kekayaan apabila anda bersama Group kami.

Setiap nasihat dan tunjuk ajar ini di berikan percuma selagi anda bertindak segera. Berbanding dengan bisnes lain yang akan mengenakan caj beratus malah beribu ringgit mengikut jam untuk membimbing usahawan di bawah mereka. Nilai Secret Group kami mungkin ratusan ribu ringgit jika hendak di Nilai dengan wang ringgit.

Anda akan pelajari pelbagai teknik dan kaedah terbaik mengguna dan berkongsi kebaikan Shaklee. Tanpa perlu keluar dari rumah, anda juga tidak perlu memaksa orang menjadi Ahli, Ia kerana ramai pengguna Shaklee di luar sana yang menanti wakil Shaklee aktif di kawasan dan daerah mereka.

Nak tahu bagaimana kami lakukan?

Sertai kami sekarang!!!

Hubungi talian Hotline kami untuk preview!

019-2559377

untuk sebarang pertanyaan bisnes, rakan kongsi, pengedaran dan pembelian produk.
klik je link kat bawah ni

Tuesday, 4 April 2017

Rahsia Kejayaan Bisnes Shaklee Cara Spectacular



LIVE in 48 HOURS FOUNDER SHAKLEE SPECTACULAR BUKA RAHSIA KEJAYAAN DALAM SHAKLEE

Assalamualaikum,

Kurang dari 48 JAM sahaja lagi Founder Spectacular Master Nana akan berkongsi tips kejayaan yang dia lakukan untuk sukses dalam perniagaan Shaklee.

Buat pertama kali Rahsia ini dikongsikan pada Public!

Pada uolls yg nk berjaya, nak ubah kehidupan, jom kita join LIVE SHARING dari orang yang dah berjaya dalam Shaklee.

Siapa yg kena join?

✔️ Mereka yang dah bosan dengan kerja 8-5
✔️ Mereka yang suri rumah tangga
✔️ Mereka yang cari extra income
✔️ Mereka yang tak dapat-dapat pekerjaan
✔️ Mereka yang masih belajar tapi nak berdikari
✔️ Mereka yang dah usaha tapi tak berjayalagi
✔️ Pendek kata, Orang yang nak keluar dari Comfort Zone!

Sertai LIVE Sharing Master Nana Macarona  ini dengan bayaran PERCUMA.

== Apa Keistimewaan jadi ahli shaklee?
== Apa yang Shaklee boleh REWARD anda?
== Cara nak jadi ahli berbayar atau percuma?
== Macam mana nak dapat Rm1000 pertama setiap bulan?
== Group support yang berterusan?
== Belajar bisnes dari ZERO sampai jadi HERO!

Tawaran ini khas untuk 10 orang terawal SAHAJA!

 πŸ’– Just whatsapp Nadia nama dan details sebagai syarat kelayakan untuk join.

Jika berminat wasap Nadia hokay πŸ˜‰
klik je link kat bawah ni
www.wasap.my/60192559377

Your Trusted SID
@nadia.shaklee
019-2559377

 Daftar Shaklee

Monday, 3 April 2017

Shaklee Consultation Service


Assalamualaikum wbt...

Hi uolls,

Harini Nadia nak terangkan sikit isu mengenai KONSULTANSI...

Korang semua sedar tak bahawa, korang layak untuk dapat khidmat konsultansi PERCUMA bila buat belian produk Shaklee? Yes, PERCUMA je taw...

Kalau korang ada buat belian dari mana-mana SID,please dapatkan info/konsultansi sehingga uolls puas hati..kalau SID tersebut tak boleh bagi khidmat konsultansi pada uolls, nasihat Nadia, carilah SID lain yang lebih bertangunggjawab..

Janganlah korang beli dari orang lain, pastu tanya cara makan kat orang lain...tak elok na buat macam tu...

KONSULTANSI EKSKLUSIF UNTUK CUSTOMER

Untuk pengetahuan uolls, Nadia akan bagi konsultansi yang eksklusif untuk customer Nadia SAHAJA. Ye lah kan, Allah dah bukakan pintu hati uolls untuk beli produk Shaklee dari Nadia, maka wajiblah Nadia consult uolls betul2 sehingga uolls berpuas hati..

2, 3 hari ni, ada beberapa customer yang dah beli produk shaklee dari SID lain, then tetiba whatsapp Nadia tanya cara makan..pertamanya, Nadia minta maaf  sebab Nadia tak akan consult selain dari customer Nadia sendiri..

Bukan Nadia saja taw.. Nak tahu kenapa SID-SID buat macam ni?

Tujuan dia simple je..iaitu untuk melindungi diri SID dan uolls sendiri. Nadia tak akan consult uolls if uolls beli produk dari orang lain.

Alasan?

Pertamanya, Nadia sendiri tak pasti produk yang uolls beli adalah tiruan atau original.

Keduanya, Nadia tak pasti produk yang uolls beli tu dalam keadaan baik (tercemar) atau tidak.

Yang ketiga, Nadia tak tahu uolss ada sejarah penyakit apa atau allergic pada makanan tertentu... jadi untuk elakkan salah maklumat lebih baik bertanya pada mereka yang mencadangkan suplemen tersebut.

Hanya penjual uolls je yang sedia maklum TENTANG produk yang dia jual tu dan KENAPA dia suggest kan suplemen tertentu untuk digunakan oleh customer beliau... jadi sebaiknya, minta lah pendapat cara pemakanan berkesan daripada beliau...

Simple je kan.. dengan cara ni awak selamat dan Nadia pon selamat... win win gitew..

So, korang nak KONSULTANSI EKSKLUSIF ni? PERCUMA JERR...

Whatsapp Nadia untuk order..ok?

Your trusted SID
Nadia 019-2559377

Monday, 13 March 2017

TAK KENAL MAKA TAK CINTA

Alhamdulillah..baru je selesai bagi 1st class untuk partner bisness yang baru yang ingin bersungguh-sungguh buat bisnes Shaklee sehingga BERJAYA..

So, rutin sebelum tidur..singgah jap kat Fb, update apa yang patut..then Nadia terperasan ramai pulak yang baru friend dengan Nadia malam ni..

Ok lah..sementara ada sedikit masa sebelum melelapkan mata, meh Nadia nak brief pasal diri Nadia pada uolls..harap sudi baca sampai habis ya..πŸ™ˆ

Nama yang diberi NURUL NADIA BT Yahya...kawan-kawan memang panggil Nadia..cuma kat kampung je special sikit, orang panggil angoh/kak ngoh even bukan family members pon..hehe

Nadia dah berkahwin..dan my beloved husband is Mohammad Helmi..tahun ni merupakan ulang tahun ke 5 perkahwinan kami..dan telah dikurniakan 2 orang cahaya mata..iaitu Aqil Harith (3 tahun) dan Ayra Sofia (8bln)...Alhamdulillah..

Untuk masa sekarang, Nadia merupakan seorang penjawat awam dan seorang SUPERVISOR DISTRIBUTOR di SHAKLEE..Alhamdulillah, 5 bulan berjuang, Allah izinkan Nadia untuk rank up ke SUPERVISOR pada Januari yang lalu..

Macam mana Nadia bermula dengan Shaklee?

Ha..korang mesti nak tahu kan, macam mana detik perkenalan Nadia dengan Shaklee..Nadia mula Shaklee dengan Set berpantang lengkap..dan decided untuk menjadi ahli seterusnya menjalankan perniagaan Shaklee ni bila Nadia nak beli suppplement untuk Aqil Harith..

Actually tujuan utama Nadia buat bisness Shaklee ni ialah untuk SHARE benefit of the products dengan uolls semua..semoga hasil sharing Nadia dapat membantu uolls yang memerlukan..😊

Dan dalam bisnes ni, Nadia sungguh-sungguh nak buat sampai KAYA & BERJAYA..bak kata mentor Nadia, master @nanamacarona

"Alang-alang buat bisnes biar sampai kaya, alang-alang buat Shaklee biar sampai MASTER"
Korang doakan Nadia ya, semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Nya..😊

Ok lah uolls..mata dah berat..sampai masanya untuk berehat, panjang umur kita ketemu lagi...

Your trusted SID
Nadia 019-2559377
Founder of Shaklee Majestic Team

Sunday, 5 March 2017

Boleh Kurus Dengan Minyak Omega

hai..πŸ™‹πŸΌ 

Betul ke boleh kurus dengan minyak Omega?

eh, tapi sebelum tu nak tanya.. dah makan? 

Lepas makan nanti jangan lupa ambil Omega Guard tau.

Biar dia bakar lemak degil awak tuh. Paling best lepas makan pun senang nak membuang dan memudahkan proses pembakaran lemak kita :) .

 Apa kelebihan Omega Guard ni? 

✔mencegah salur darah dari tersumbat 
✔merendahkan kolestrol 
✔mengawal obesiti 
✔menguatkan daya ingatan dan tumbesaran 
✔memberi rasa kurang lapar 
✔membakr lemak dengan cepat 
✔meningkatkan metabolisma 
✔omega lengkap dgn asid lemak omega 3, DHA dan EPA. 
✔mengelakkan strok 
✔menyihatkan paru-paru 
✔sesuai utk mereka yg menghidap penyakit tiga serangkai:-hati, jantung dan buah pinggang ✔melicinkan kulit dan kelihatan pinkish . jom grab dan dapatkan konsultasi percuma . 

YOUR HEALTH AND BEAUTY CONSULTANT, 
Nadia 
 0192559377





Monday, 6 February 2017

Ibu Hamil Sentiasa Tidak Cukup Nutrisi


Set Ibu Megandung Shaklee

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada: .

❁ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
❁ Perkembangan bayi yang sihat
❁ Pencegahan baby dari mendapat jaundice

Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:

1) Vita-Lea® Iron Formula

❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

2) Sustained Release Vita-C

❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.

3) B-Complex

❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri

4) ESP

❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. .
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.

5) Ostematrix .

❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

6) Omega guard

❁ merupakan minyak ikan terbaik
❁membantu mengawal berat badan ibu mengandung
❁baik untuk perkembangan otak bayi dalam kandunga




Friday, 27 January 2017

Belajar Bisnes Online Shaklee Sampai Kaya Dan Berjaya

Assalamualaikum wbt...
.
Hi uolls,
.
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi untuk semua nikmat dan rahmat dariNya..
.
Lama Nadia menyepi dari berblogkan..haha..2, 3 hari tu rasa dah lama sangatt taw.. sorry taw uolls, Nadia bizi sikit mengaturkan urusan harian..πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Actually Nadia nak share dengan uolls, yang target yang Nadia tetapkan untuk bulan Januari 2017 ni, Alhamdulillah dah TERCAPAI..πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Antara target Nadia ialah:
.
🌹nak rank up SUPERVISOR dalam bisnes Shaklee
🌹nak achieve bonus bisnes 4 angka..
.
Alhamdulillah..pada 23hb yang lepas Nadia dah berjaya rank up ke SUPERVISOR dan setakat semalam bonus updated Nadia dah capai RM2XXX..Alhamdulillah..
.
Perniagaan ni tak mudah untuk Nadia yang totally zero mengenai bisnes..memanglah Nadia pernah study bisnes dulu tapiii teori dan praktikal tak sama uolls..πŸ˜…
.
Tapi Nadia yakin walaupun start at zero, Nadia boleh jadi hero untuk bisnes ni..insyaAllah, Nadia target nak achieve rank tertinggi dalam Shaklee iaitu master coordinator by next year..dan yang paling penting Nadia nak buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA! πŸ’ͺ🏻
.
Biarlah bisnes Shaklee ni jadi my lifetime bisnes..yang akan jadi jambatan kepada kejayaan di akhirat nanti..
.
Kalau uolls nak tahu, Nadia mengambil masa 5 bulan untuk rank up as supervisor ni..kalau Nadia boleh, uolls mesti lagi boleh kan..
.
Sekarang Nadia nak open kepada 5 orang sahaja yang nak join Shaklee Majestic Team dan buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA..whatsapp Nadia sekarang taw..😘
.
Nadia Yahya
019-255 9377
Founder Shaklee Majestic Team

Monday, 23 January 2017

Vivix Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia


 [VIVIX DI IKTIRAF SUPER EXCELLENT BRAND]

"Orang kata kalau nak tahu madu asli ke tidak, gi letak kat freezer (bahagian beku). Kalau beku, maksudnya ada campuran gula.

Cuba korang test letak Vivix kat bahagian sejuk beku. Tengok sendiri apa hasilnya,
Dulu,mula-mula saya dapat tahu tentang ujikaji ni, saya rasa macam..hmm.. betul ke Vivix tak beku .. Okey, saya pun test.

Amazing. Vivix memang tak beku walau berjam-jam dalam freezer. Malah lagi sedap rasanya.

Nak taknak, saya kena akui kehebatan Vivix. Rumusan dari 4 bahan ekslusif anggur muscadine, purple carrot, Europian elderberry, polyganum cuspidatum.Vivix juga turut di iktiraf sebagai Super Excellent Brand dari Books Of Record.

Jadi kalau google testimoni Vivix, berjuta testimoni yang best-best. Dari sekecil-kecil masalah kesihatan, sampai lah ke penyakit kronik. Alhamdulillah dgn izinNya


Dalam kajian pakar pemakanan dan perubatan, setakat hari ini Vivix adalah Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia jimat beribu-ribu ringgit dan dapat menyelamatkan nyawa kerana pesakit semakin sihat dan menikmati gaya hidup yang lebih baik dari sebelum ini.

Cepat2 tau, sebab anytime boleh licin! .

Konsultasi percuma!

Ini lah antara punca VIVIX antara produk laku keras!!

Bagaimana Vivix Shaklee boleh membantu mengawal penyakit diabetes?

Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin

Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh.

Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. πŸ‡Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman.

Promosi vivix bulan ni
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1

Your Beauty and Health Expert
019-2559377
Nurul Nadia Yahya

\


Saturday, 21 January 2017

Bagaimana Nak Jadi Cantik Cara Natural

 

REBUTAN RAMAI YANG NAK CANTIK .
.
.
SET CANTIK SHAKLEE PAKAR merawat KULIT . set ini membantu merawat masalah kulit JERAWAT, JERAGAT, KUSAM, KERING dan masalah kulit lain lagi dari dalam . .
.
.
1. ESP ( 3 bulan ) .
- membantu menghilangkan parut hitam dan berlubang, memberi rasa kenyang sesuai untuk yang jaga badan TAK NAK GEMUK
.
.
2. Vitamin c ( 6 bulan ) .
- menseratakan tona kulit jadi kulit lebih cerah, atasi masalah kulit berminyak, kulit lebih halus dan meningkatkan imunisasi badan
.
.
3. Vitamin E ( 4 bulan ) .
- menghilangkan blackhead dan whitehead, memudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kering dan wajah lebih glowing
.
Baiki dan Betulkan yang dalam baru BERSERI BERTAMBAH KONFIDENT ☺.
.
.
Your Beauty and Health Consultation
Nurul Nadia Yahya
019-2559377

Friday, 20 January 2017

Makanan Punca Anak Sihat dan Bijak, Tanpanya Anak Akan Kurang Zat


.
Assalamualaikum semua..
.
Setiap ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak kan..samalah macam Nadia, mesti nak bagi yang terbaik untuk anak-anak..☺
.
2, 3 hari ni bila Nadia scroll facebook, nampak ramai jugak kawan2 yang update anak tak sihat ada yang sampai kena warded.. Allahu, tak sanggup rasanya tengok anak-anak yang kecil dicucuk jarum atau ambil darah, utk test....😭😭
.
Sesungguhnya semua ini ujian dari Allah swt pada hamba-hamba yang dikasihinya... semoga semua kawan Nadia ni tabah menghadapi ujian ni..πŸ’ͺ🏻
.
Teringat Nadia kata-kata ustaz dulu.. "apabila kita sakit, baru lah kita hargai waktu kita sihat"... sebagai manusia.. Nadia hanya ada doa dan usaha.. yang lain Nadia serahkan pada Allah kerana perancangan Allah lah yang terbaik untuk Nadia dan keluarga...

Bila berusaha, Nadia mohon sangat agar dimurahkan rezeki untuk Nadia dan suami beri yang terbaik pada family.. ye lah, anak ni kan amanah Allah yang terbesar.
.
Bagi mereka benda yang elok-elok, yang sihat.. sebab Nadia tak pasti dalam makanan yang Nadia bekalkan pada anak-anak tu, cukup ke tidak nutrisi nye, Alhamdulillah Nadia dapat guna dan beri supplement yang terbaik pada anak-anak Nadia..
.
Hasil konsisten berikan supplement memang Nadia nampak hasilnya dlm 2-3 kali guna.. Alhamdulillah, syukur... Ayra Sofia sehingga ke hari ni tak pernah lagi tidak sihat yang teruk.. Aqil Harith pulak, sejak konsisten bagi supplement pada dia, dia tak ada lagi diserang demam, selsema, batuk dengan mudah..
.
Alhamdulillahhh Alhamdulillah.. terima kasih ya Allah, Engkau lorongkan hati ku untuk mencuba supplement yang terbaik ini..
.
Kawan-kawan yang nak juga cuba, meh whatsapp Nadia..Nadia share dengan uolls apa yang sesuai..
.
Your trusted SID
Nadia 019-255 9377

Thursday, 19 January 2017

Promosi Vivix 2017 Tinggal 11 Hari Saja Lagi

Sedang mencari harga yang menarik untuk Vivix Shaklee? Yes! Bulan ini kami di KedaiVitaminKL sedang mengadakan promosi untuk mereka yang ingin mencuba atau pengguna tegar Vivix Shaklee di Malaysia. Iye.. betul, anda tidak silap baca. Mulai 1 Januari sampai 31 Januari 2017 Vivix Shaklee di jual pada harga promosi RM403.00 Sebotol dan ia hanya untuk bulan ini sahaja.

Lekas! Sebelum Stok kami di sambar HABIS, TEMPOH promosi tinggal 11 hari sahaja lagi!


Siapakah Yang Harus Mengambil Vivix Shaklee?

Oleh kerana Vivix berada didalan kumpulan makanan Polifenol iaitu kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Minuman kesihatan ini boleh di ambil semasa sihat dan ia juga mampu membaik pulih sel-sel rosak akibat penyakit jantung, darah tinggi, diabetes, kencing manis, strok, angin ahmar, alzheimer mahupun SLE – auto immune.

Selain dari penyakit diatas, ia juga amat sesuai untuk pesakit kanser.

Kenapa ?

Kerana bahan utama Vivix Shaklee merupakan Anggur Muscadine yang mengandungi asid ellagik berkepekatan tinggi yang mampu menghentikan proses kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria yang terjadi didalam tubuh manusia. Oleh kerana Vivix Shaklee ini megandungi anti oksidan yang tinggi ia TIDAK sesuai di ambil oleh penguna yang sedang hamil.

Minuman kesihatan Vivix juga mampu membaiki sel-sel tubuh pesakit yang mempunyai masalah seperti keradangan, sakit otot dan asma. Malah ia turut membantu anda yang ingin lebih subur serta mengurangkan berat badan.

nak tahu apa lagi Vivix mampu buat untuk anda?

Hubungi hotline number kami... 

019-2559377
Your beauty Health Consultant
Nadia Yahya

 


Wednesday, 18 January 2017

Pengedar Shaklee Klang, Bukit Tinggi Klang, Port Klang, Pulau Indah, Pandamaran, Bukit Puteri Klang, Meru, Kapar, Pandamar, Johan Setia, Sijangkang, Teluk Panglima Garang

PENGUMUMAN! STOK SHAKLEE READY FOR DELIVERY AREA :

Pengedar Shaklee Klang,  Bukit Tinggi Klang,  Port Klang,  Pulau Indah,  Pandamaran, Bukit Puteri Klang, Meru, Kapar, Pandamar,  Johan Setia,  Sijangkang,  Teluk Panglima Garang

Assalamualaikum,

Nadia nak share satu berita gembira pada customer kesayangan semua.. bermula hari ini Nadia sediakan servis COD di bukit tinggi klang...

Alhamdulilllah.. dengan izinnya, dapat juga Nadia peruntukkan sebahagian stok untuk memudahkan customer Shaklee Klang memperolehi produk. Tak perlu lagi susah-susah menunggu pos 2-3 hari kan...

Yang TERBAIKNYA service Nadia ni FREE taw dan servis FREE ini eksklusif untuk mereka yang berada di lokasi seperti Bukit Tinggi, Port Klang, Johan Setia, Telok Panglima Garang, Telok Gong dan Pulau Indah dan kawasan sekitarnya.

MACAM MANA DENGAN AREA SELAIN DARI KLANG?

Lokasi lain akan di pertimbangkan pada masa akan datang... InshaaAllah lebih banyak lokasi kawasan penghantaran percuma dari masa ke semasa mengikut permintaan.

Buat masa ini, servis COD pada area (Lembah Klang) berjalan seperti biasa... sedikit caj untuk cover kos toll dan minyak yang sentiasa berubah-ubah... dan menariknya.. Nadia plan nak buat konsep pool order... kos ini berubah-ubah mengikut bilangan order pada kawasan tersebut.. lagi banyak order pada area awak..., kita akan bagi diskuan sikit.. better kan.. lagi banyak order lagi murah.. hehehe...




Di atas ni adalah Vitamin Rack Nadia yang baru.. dekat seminggu juga tunggu almari putih ni nak sampai.. hahaa.. tapi tak pe.. hasilnya berbaloi... putih memang pilihan di hati kan..

BAGAIMANA DENGAN CUSTOMER LUAR DARI LEMBAH KLANG?

Bagi sahabat-sahabat yang yang menetap luar kawasan Klang, jangan risau kerana Nadia juga turut menyediakan penghantaran vitamin Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Kos penghantaran pos hanya RM10 (WM) dan RM20 (EM) sahaja.